1 Aralık 2011 Perşembe

Unics Kazan 72 - 61 Galatasaray

Galatasaray savunmadaki başarısını hücumda gösteremeyerek Unics Kazan'a deplasmanda 72-61 yenilerek dördüncü sırada kaldı. 



İlk çeyrekte bir ara 9 sayı öne geçen, soyunma odasına sadece 1 sayı farkla (34-35) geride giden Galatasaray, ikinci yarıda hücumda tıkandı. Top içeri indirildiğinde yardım getiren ve pas açılarını kapatan Kazan, penetrelere de izin vermeyince Galatasaray zorlama dış atışlara kaldı. Jamon Gordon'un ilk yarıda tek sayı attırmadığı Henry Domercant ikinci yarıda devreye girerek farkı yaratan oyuncu oldu.

Galatasaray'da geçen hafta sakatlanan ve alnında çökme meydana gelen Furkan Aldemir özel maskeyle sahaya çıktı ama doğal olarak fazla katkı veremedi: 2 sayı, 3 ribaund.

Galatasaray'da sadece Jaka Lakovic çift haneli skor üretti (12), Preston Shumpert 9, Jamon Lukas 8 sayı attı. Tutku Açık hariç 11 oyuncusundan skor bulan Galatasaray'da Luksa Andric, Joshua Shipp 7, Zaza Pachulia 5, Darius Songaila 4, Ender Arslan 2, Cevher Özer 5 sayı kaydetti.

Gelecek hafta Siena'yı, daha sonra da Union Olimpija'yı konuk edecek ve son maçını Barcelona ile oynayacak olan Galatasaray'a ilk 4 arasına kalması için 1 galibiyet yetecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder