3 Aralık 2011 Cumartesi

NBA'in Noel Programı


NBA Başkanı David Stern'in "Ya Noel, ya hiç" tutumu NBA Lokavtının daha çabuk sonuçlanmasında etkili bir slogan oldu. 


Şimdi Stern Noel gecesi istediği tabloyu NBA severlere sunabilecek. Noel maçları Türkiye saatiyle saat 17:00 de start alıyor ve ilk olarak Boston Celtics-New York Knicks maçında Carmelo Anthony, Amare Stoudemire, Kevin Garnett, Rajon Rondo, Paul Pierce ve Ray Allen gibi yıldızları ekrana getiriyor. 

Günün ikinci maçında ise geçen sezonun NBA Finalinde kozlarını paylaşan LeBron James, Dwyane Wade ve Chris Bosh'lı Miami Heat ile Dirk Nowitzki'li Dallas Mavericks'i görüyoruz. 

Üçüncü maçta ise Kobe Bryant ve Los Angeles Lakers, lig MVP'si Derrick Rose ile Chicago Bulls'u konuk edecek. Daha sonra ise Dwight Howard'lı Orlando Magic ile Kevin Durant'li Oklahoma City Thunder karşı karşıya geliyor. 

Son olarak da Los Angeles Clippers-Golden State Warriors maçı ekranlarda olacak. Kapanış biraz hafif kalıyor olabilir, ama en azından geçen sezonun En İyi Çaylağı Blake Griffin için de açılış gecesinde bir yer bulunabilmiş. 

Bu arada takas piyasasında Noel gecesine kadar neler olur bilemiyoruz ama açılış gecesinde iki Milli oyuncumuz Milli takım kaptanı Hidayet Türkoğlu ve Ömer Aşık'ta sahne alacak. Stern'ün yine istediği oldu ve 2011-2012 NBA sezonu Başkanın en ağır toplarıyla start alacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder