2 Aralık 2011 Cuma

Rondo Takas Edilmeyecek


Boston Celtics Genel Menajeri Danny Ainge, takımın takas söylentilerinde adı sıkça geçen oyun kurcusu Rajon Rondo’yu göndermek gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı. 


Celtics’in en büyük gereksiniminin uzun oyuncu olduğunu söyleyen Ainge, bunun yanı sıra bir yedek oyun kurucuya bir de forvete ihtiyaçları olduğunu belirtti. Ainge ayrıca Celtics’in Haziran ayında draft ettiği iki çaylağın dışında 8 oyuncuyla daha anlaştığını varsaydığını vurguladı. Takımın herhangi bir takas yapmak ve bir serbest oyuncuyla anlaşmak üzere olmadığını da ifade eden Ainge, Rajon Rondo için, “Rondo iyi olacak, kendisini sevdiğimizi biliyor. Bana göre basketbola geri dönecek olmaktan heyecan duyuyor. Çok iyi bir oyuncu ve fazlasıyla dikkat çekiyor. Beni arayıp Rondo hakkında soru soran birçok kişi var. Bu haberi biz sızdırmadık ve böyle söylentilerin çıkması talihsizlik. Ama o bununla başa çıkacaktır” dedi. 

Takımının Rondo’yu veya Paul Pierce - Kevin Garnett - Ray Allen büyük üçlüsünden birini takas etmesini beklemediğini söyleyen koç Doc Rivers ise, “Rondo’nun ligin en iyi oyun kurcularından biri olduğunu düşünüyorum. Bence Rondo bunu kabul ettirdi. Bu söylentilerin çıkmasının bir nedeni var. Çünkü adı geçen oyuncular gerçekten kaliteliler. Rondo da büyük bir oyuncu ve takımımız için çok şey yapıyor. Belki de bu haberler onu gururlandırmalı” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder