3 Aralık 2011 Cumartesi

Tyson Chandler Dallas'tan Ayrılacak


Lokavtın bitmesinin ardından NBA takımları ve menajerlerinin yeni kontratlar hakkında konuşabildikleri ilk gün sürpriz bir gelişme yaşandı. Mavericks’in pivotu Tyson Chandler, görüşme masasından Dallas macerasının sonuna geldiğine kanaat getirmiş bir şekilde kalktı.



ESPN.com’a telefonla demeç veren Chandler, “Hazırlık kampında farkı bir takımda olacağımı düşünüyorum. Tüm seçeneklerimi dikkatle inceliyor ve hangisinin bana en uygun olduğunu bulmaya çalışıyorum” dedi. Chandler’ın Mavs yönetiminin yaklaşımı ilgili şüpheleri, Denver Nuggets’lı Nene ile birlikte serbest oyuncu pazarının en gözde isimlerinden biri olan atletik pivotu kadrosuna katmak isteyen takımların da iştahını kabartıyor. 

Chandler’ın şampiyonluktaki katkısından dolayı Dallas’ta kalması mantıklı gözükse de Mavericks’in kontrat uzatma teklifinde bulunmaması 2.16’lık oyuncunun keyfini kaçırmış durumda. Takımın yıldızı Dirk Nowitzki’den de son 4 sezonda 3 kez Playoff ilk turunda elenen Mavs’ın savunma kültürünü değiştirdiği için övgü alan Chandler, yeni takımının biran önce netleşmesini istiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder