7 Kasım 2011 Pazartesi

Kenan Sipahi: Nihat Hocamız İçin Oynayalım


Nihat İziç’in babasının vefatı nedeniyle Bosna’ya gittiği günde Olin Edirne’yi mağlup etmeyi başaran Tofaş’ta takımın başında maça çıkan Mustafa Derin ve genç oyun kurucu Kenan Sipahi’nin maç sonu görüşleri şu şekilde:


Mustafa Derin: ”Maça çıkmadan önce bu sabah çok özel bir durum oldu ve hocamızın babası Bosna’da vefat etti. Kendisi Bosna’ya gitmek zorunda kalınca takımımım başında sahaya çıkmak zorunda kaldım. Oyuncularımız gerçekten çok profesyonel. Koçumuzun acısını biraz olsun hafifletmek için sahaya galibiyet motivasyonuyla çıktılar ve maçı kazandılar. Özellikle genç Kenan Sipahi’nin çok katkısı oldu. Takım olarak da çok iyi oynadık. Bu vesile ile de herkesin Kurban bayramını kutluyorum.”
Kenan Sipahi: ”Mustafa hocamızın da dediği gibi oyuncular olarak soyunma odasında konuştuk ve Nihat hocamız için oynayalım dedik. İyi bir sonuç aldık çünkü Olin Edirne iyi bir ekip. Gemlik’te oynadığımız son maçı galibiyetle kapamak önümüzde kazanabileceğimiz maçlar içim bir başlangıç olur. İnşallah önümüzdeki haftalarda galibiyet sayımızı yükseltiriz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder