24 Kasım 2011 Perşembe

George Dikeoulakos,Galibiyete İnanamıyor


Fenerbahçe Bayan Takım Antrenörü George Dikeoulakos, İspanya'da Avenida deplasmanındaki 77-69'luk galibiyeti "mucize" olarak yorumladı.


Geçen sezonun Avrupa şampiyonu karşısında 2.yarıdaki oyunuyla (43-31) rakibinin 14 maçlık galibiyet serisini sonlandıran F.Bahçe’de antrenör Dikeoulakos, alternatif planlar sayesinde başarıya ulaştıklarını söyledi.

Dikeoulakos şöyle konuştu: ”Öncelikle, Avenina’yı kendi sahalarında aldıkları galibiyet serileri ve başardıkları mucize için kutluyorum. Basketbolda mucizeler çok sık olmaz. Avenida, sahasında bu güne dek önemli bir galibiyet serisi yakaladıysa, bunun arkasında gerek antrenörlerinin gerekse de oyuncularının disiplinli bir şekilde çok çalışmaları yatıyor. Biz de, bu galibiyet serilerine son verebilmek için burada ekstra bir motivasyonla oynadık. Bunu yapabilmek için de maç boyunca sürekli alternatif savunma planlarını uyguladık. Bunu başardık ve her şey bizim için yolunda gitti. Sadece ilk yarının sonuna kadar savunma ribaundlarında sıkıntı yaşadık ama ikinci devreden itibaren bu sıkıntımızı da aşmayı başardık. Oyuncularım da maçtaki seyirci baskısına alışınca önemli bir galibiyete ulaştık.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder