12 Kasım 2011 Cumartesi

Ataman,Oyuncularını Övdü

Beşiktaş Milangaz'da antrenör Ergin Ataman, takımdaki sistemin tam olarak oturduğunu ve her oyuncunun görevini en iyi şekilde yaptığını söyledi.


Beko Basketbol Ligi'nde oynanan karşılaşmada, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni yenen Beşiktaş Milangaz'da sevinç yaşanıyor.
Siyah-beyazlı takımın antrenörü Ergin Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir deplasman olmasına rağmen farklı bir galibiyet elde ettiklerini, bunun için de sevinçli olduklarını söyledi.

Şu anda yoğun bir maç tempolarının olduğunu kaydeden Ataman, ''Artık takımda sistemin tam olarak oturduğunu söyleyebilirim. Her oyuncu görevini en iyi şekilde yerine getiriyor'' dedi.
Williams'ın attığı sayıların yanı sıra mücadelesiyle de takımdaki herkese tempo kazandırdığını dile getiren Ergin Ataman, ''Bugün maçın daha ilk dakikasında son derece şanssız bir sakatlık yaşadık. Semih'in kaşı açıldı ve bir daha oyuna giremedi. Ama buna rağmen çok iyi bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Takımımı tebrik ediyorum. Üst üste galibiyet sevincimizin devam etmesi bizim için çok önemli. Salı günü Euro Cup'taki en zorlu takımla karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarına yarın itibariyle başlayacağız'' ifadelerini kullandı.
Basketbolcu Serhat Çetin de, yoğun bir döneme girdiklerini, 6 hafta boyunca hem hafta içi, hem de hafta sonu maç yapacaklarını hatırlatarak, ''Formdayız. Gerçekten her maçı farklı skorlarla kazanıyoruz. Hücum potansiyelimiz çok yüksek. İnanıyorum ki bu performansımızı devam ettireceğiz. Hücumda başarılı oldukça, savunmada da başarılı oluyoruz. Galibiyet serimizin devam edeceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder